Podmínky AKCE na řetězové smyčky EXL naleznete zde.

Akumulátorová sekačka LM300 (baterie 6,0 Ah + rychlonabíječka) (DOPRAVA ZDARMA)

586734´

Bateriová sekačka s bezuhlíkovým motorem, záběrem 40 cm a sběrným košem 50L. Seče velké travní plochy rychle a efektivně. Sekačka se dodává včetně baterie 6,0 Ah a rychlonabíječky.

Okamžitý start a 6 nastavitelných pozic sečení Vám umožní sekat všechny typy trávníků.

Více detailů

Skladem

16 862,00 Kč s DPH
(13 935,17 bez DPH)

Podrobný popis produktu

Sekačka LM300 OREGON

Sekačka OREGON seče velké travní plochy rychle a efektivně. Okamžitý start a 6 nastavitelných pozic sečení Vám umožní sekat všechny typy trávníků. Bezuhlíkový motor, baterie a sběrný koš Vám dávají sílu a možnost posekat i ty největší plochy.

VELKÝ VÝKON

OREGON sekačka s okamžitým startem Vám sečení zpříjemní. Bezuhlíkový motor nabízí kombinaci vysokého kroutícího momentu.Zajistí kavlitní sečení a dlouhou dobu běhu sekačky (až 750m2 s plně nabitou baterií)

ERGONOMIKA / OPTIMÁLNÍ VYVÁŽENÍ

Sekačka OREGON má nízkou hmotnost (jen 16.3 kg s baterií), a její rukojeť se dá snadno nastavit do požadované výšky. Nabízí také 6 vhodných, nastavitelných pozic sečení.

SPECIFIKACE

Bezuhlíkový motor
40 cm (16") záběr sečení
50 l sběrný koš
Snadno nastavitelná výška sečení

TYPY A VÝDRŽ BATERIÍ

6.0 Ah = až 750 m2
4.0 Ah = až 500 m2

Video

NÁŠ TIP:


Různé směry sečení mohou vést ke zdravějšímu trávníku.

Při sečení Vaší zahrady volte různé směry sečení. Například, pokud jste jeden den sekali horizontálně, příště tuto plochu sečte vertikálně. Díky volbě různých směrů při sečení bude vypadat Váš trávník lépe ‑ tráva má tendenci se naklánět směrem, kterým je sečena. Volbou různých směrů sečení předcházíte také hutnění půdy. LM300 je sekačka nízké hmotnosti, která se snadno používá při sekání trávy různými směry.

Ostrý nůž v sekačce poseče více trávy za kratší dobu.Dobře vypadající trávník začíná ostrým nožem. Proto naostřete svůj nůž s prvními známkami opotřebení. Roztřepené šedo‑hnědé konečky trávy jsou důkazem, že se Váš nůž ztupil používáním. S nožem se záběrem 51cm posečete více trávy najednou. Nůž může být v případě potřeby naostřen nebo vyměněn.

Parametry produktu

Hmotnost 14,7kg včetně baterie
Nabíječka Rychlonabíječka
Baterie 6,0 Ah

Související produkty