Podmínky AKCE na řetězové smyčky EXL naleznete zde.

Řetězová pila

Základem každé řetězové pily je ostrý a kvalitní řetěz a vodící lišta, která vydrží. V naší nabídce najdete řetězy i lišty vhodné pro většinu řetězových pil a pro různé podmínky a způsoby řezání. Výrobky Oregon jsou určené pro použití na silných profesionálních pilách ale i na hobby (farmářských) pilách. V našem sortimentu najdete vybavení určené pro prořezávky, řezbářské práce, odvětvování, kácení stromů a další činnosti. Oregon příslušenství na pilu obstojí i v těch nejnáročnějších podmínkách.

Řetězy Oregon jsou na trhu již 70 let a díky skvělé kvalitě se těší velké oblibě zákazníků, mezi které patří i většina výrobců motorových pil.

 

Příslušenství Oregon můžete použít na pily značek Stihl, Husqvarna, Oleo-Mac, Dolmar, Makita, Narex, Homelite, Partner, Shindaiwa, Stiga, Solo, McCulloch, Jonsered a mnoho dalších.

 

Pokud si s výběrem nejste jisti, vyhledejte lištu a řetěz podle modelu Vaší pily pomocí našeho vyhledávače (červené tlačítko "TYP VAŠÍ PILY". Případně nás neváhejte kdykoliv kontaktovat. Rádi Vám pomůžeme.

Řetězová pila  Je zde 949 produktů.

Dostupnost
Délka vodící lišty
Počet článků
Šířka drážky
Rozteč
Použití
Profil zubu
 
Zobrazeno 13 - 24 z 949 položek
Zobrazeno 13 - 24 z 949 položek


Recenze - Heureka

27.03.2024

Super vyber, rychle dodani

26.03.2024

Výborný! Nadstandartní jednání, výborně mi poradili s nákupem!

26.03.2024

Výborný průvodce při výběru lišt a řetězů. Široký výběr a osvědčená kvalita produktů.

21.03.2024

odborné poradenství rychlé dodání- přišlo druhý den

20.03.2024

super spolehlivost

20.03.2024

Rychlé, levné, kvalitní, prostě špica! Zdarec

Sledujte nás na