Podmínky AKCE na řetězové smyčky EXL naleznete zde.

Bio olej Oregon pro mazání řetězu 1L (O10-6362) Zobrazit větší

Bio olej Oregon pro mazání řetězu 1L (O10-6362)

O10-6362

Ekologický, biologický vysoce účinný olej Oregon na bázi rostlinných surovin. Bio olej značky Oregon pro mazání řetězu 1L (O10-6362) svým složením nepoškozuje životní prostředí a rychle se rozkládá (až z 98 % za 21 dnů v souladu s CEC L-33-A-94). Získal označení Evropský ekologicky šetrný výrobek, německý certifikát Modrý anděl (Der Blaue Engel) a značku Rakouský ekologicky šetrný výrobek.

Více detailů

Skladem

240,00 Kč s DPH
(198,35 bez DPH)

Podrobný popis produktu

Ekologický, vysoce účinný olej Oregon na bázi rostlinných surovin pro ztrátové mazání pilových řetězů. Bio olej na řetězy značky Oregon svým složením nepoškozuje životní prostředí a rychle se rozkládá (až z 98 % za 21 dnů v souladu s CEC L-33-A-94). Získal označení Evropský ekologicky šetrný výrobek, německý certifikát Modrý anděl (Der Blaue Engel) a značku Rakouský ekologicky šetrný výrobek.

Biologický řetězový olej OREGON je rostlinný, v přírodě odbouratelný olej pro mazání pilových řetězů a vodících lišt motorových a elektrických řetězových pil. V provozu byl testován profesionálními dřevorubci, kteří se podíleli na jeho vývoji a výrobě. Splňuje veškeré náročné podmínky na ekologii, spotřebu a mazací schopnosti všem uživatelům, které zajímá životní prostředí a budoucnost našich lesů.

 

Vlastnosti:

  • Vysoká viskozita - Pro celoroční použití.
  • Zlepšené vlastnosti při nízkých teplotách - Bod tuhnutí je nižší než - 15°C.
  • Minimální životnost - 18 měsíců.
  • Výborné mazací schopnosti.
  • Vysoký bod vzplanutí, minimální nebezpečí vzplanutí žárem způsobeným třením.
  • Ochrana proti opotřebení.

Parametry produktu

Objem 1 l
Použití oleje Na mazání pilového řetězu

Související produkty