Tento web používá soubory cookie. Procházením webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o používání cookies. Souhlasím
Ochranu osobních údajů a jejich důvěrnost bereme velmi vážně a držíme se příslušných státních i evropských nařízení o ochraně osobních údajů. Nejdůležitější aspekty našeho zpracování osobních údajů popisujeme níže.
Vaše osobní údaje zpracováváme a využíváme pouze s Vaším výslovným souhlasem a striktně dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. Naše společnost AGROLES s.r.o., IČ 48208396, se sídlem Pražská 446, 397 01, Písek zapsaná v obchodním rejstříku, vedeného Krajským soudem v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka č. 2860, je tzv. správcem osobních údajů a je registrována u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Jaké osobní údaje uchováváme?

Uchováváme ty informace, které jsme od Vás se souhlasem získali, například, když jste se zaregistrovali do našeho e-shopu, když jste se zaregistrovali k pravidelnému zasílání novinek prostřednictvím e-mailových zpráv nebo když nás kontaktujete. Nejčastěji se jedná o Vaše jméno, adresu, e- mailovou adresu, telefon a kontaktní adresu. V okamžiku, kdy nás poprvé kontaktujete, vytvoříme si v naší databázi Váš profil. Jakékoliv další informace, které nám později předáte, se v něm rovněž ukládají.

K čemu tyto údaje užíváme?

Tyto údaje užíváme pro účely výzkumu trhu i pro marketingové účely, tj. individuální tvorbu a zasílání vybraných informací poštou, e-mailem nebo prostřednictvím textových zpráv, nabízení výrobků a služeb a zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků, dle zákona č. 480/2004 Sb.

Jak dlouho se osobní údaje archivují?

V podstatě ukládáme veškeré informace, které nám zašlete po tak dlouhou dobu, co máte zájem o zasílání našich reklamních informací, tj. záleží na době uvedené v konkrétním textu souhlasu. Nejčastěji jsou osobní údaje zpracovávány na dobu do odvolání Vašeho souhlasu nebo přímo na konkrétní časový úsek, který je uveden v textu souhlasu. Pokud si již více nepřejete, abychom využívali Vaše údaje, samozřejmě okamžitě a bezplatně splníme tento Váš požadavek (viz. část 5).

Můžete zjistit, jaké údaje o Vás vedeme?

Ano. Můžete kdykoliv získat informace o údajích, které si o Vaší osobě evidujeme dle § 12 zákona o ochraně osobních údajů.

Můžete zažádat o vymazání údajů evidovaných o Vaší osobě?

Ano. Samozřejmě máte kdykoliv možnost zažádat o částečné nebo úplné vymazání Vašich údajů, sdělením na e-mail: info@oregonobchod.cz. Vaše přání splníme bez prodlení a okamžitě zrušíme zasílání dalších reklamních materiálů. V určitých případech, kdy tak vyžaduje zákon, budou Vaše osobní údaje uchovány a soubor bude zablokován, nikoli vymazán. Dále můžete kdykoli požádat o blokování, opravu či doplnění Vašich osobních údajů. Stejně tak máte i další práva dle § 21 zákona o ochraně osobních údajů.

Předáváme Vaše osobní údaje třetím stranám?

Ne, Vaše osobní údaje bez Vašeho souhlasu či bez Vašeho předchozího informování nepředáváme žádným třetím stranám k dalšímu využití, zejména Vaše osobní údaje nejsou prodávány, pronajímány ani vyměňovány. Pokud pověříme jiné společnosti – tzv. zpracovatele (zařízení na zpracování dat) dokončením našich úkolů (např. zasíláním informací), pak samozřejmě po těchto společnostech rovněž vyžadujeme ochranu Vašich údajů a takové společnosti mají povolení užívat Vaše údaje pouze a výhradně k zadaným účelům. I u takových společností vyžadujeme, aby zacházely s údaji v souladu s tímto prohlášením o ochraně dat a s příslušnou legislativou.

Bezpečnost osobních údajů

Veškeré osobní údaje jsou uloženy na serverech s vysokou úrovní bezpečnosti a jsou chráněny proti zneužití ze strany nepovolaných osob. Stejně tak naše společnost dodržuje i další bezpečnostní opatření sloužící k ochraně osobních údajů.

Cookies

Společnost Agroles Písek s.r.o., majitel internetového obchodu oregonobchod.cz, vynakládá veškeré úsilí, aby používání webových stránek bylo uživatelsky příjemné, bezpečné a přesně vytvořené na míru potřebám zákazníka. S cílem zajistit maximální bezpečnost a pohodlí nakupování použití cookies pro ukládání informací o své činnosti na webových stránkách na straně uživatele. Dbá o soukromí klientů a touto cestou informuje své klienty, že při on-line nakupování v e-shopu oregonobchod.cz dostává od klienta souhlas pro využívání souboru cookies na svých internetových stránkách. Kdykoli můžete blokovat soubory cookie v nastavení Vašeho prohlížeče, ale to může způsobit, že některé z funkcí tohoto obchodu nebo služby webové stránky nebudou správně fungovat.

Co jsou cookies?

Cookies jsou malé textové soubory uložené v paměti prohlížeče na straně uživatele, který uchovává informace o uživateli webových stránek a historii svých předchozích návštěvách. Cookies obvykle obsahují název internetové služby. Soubory cookies neslouží k identifikaci uživatele.

Maximální doba uložení v paměti prohlížeče je jedinečné identifikační číslo. Cookies nejsou použity k vaší identifikaci nebo stanovení totožnosti uživatelů.

Cookies jsou využívány webovou stránkou automaticky a rozpoznají uživatele na serveru, který umožňuje přizpůsobit obsah webových stránek k zobrazení svých preferencí a potřeb, optimalizovat využití webových stránek. Cookies on-line obchodu mohou povolit protokolování, použijte "košíku", doporučování produktů, nebo ukládání uživatelských preferencí.Druhým cílem používání cookies je vytvoření souhrnných statistik o provozu a uživatelské aktivity, které pomáhají optimalizovat strukturu a obsah webových stránek, zlepšení navigace, a přizpůsobit výrobky potřebám zákazníka obchodě.

Jaké soubory „cookies” používá e-shop oregonobchod.cz?

E-shop oregonobcho.cz používá dva typy cookies:

  • "session" (session cookies),
  • "pevné" (trvalé soubory cookie).

Cookies ("session", "sezení") - jsou dočasné soubory uložené v paměti prohlížeče, které se smažou z paměti prohlížeče když:

  • uživatel se odhlásí z uživatelského účtu e-shopu,
  • uživatel opustit internetový obchod,
  • uživatel zavře prohlížeč.

Cookies „trvalé” - v paměti prohlížeče jsou drženy delší dobu. Smazat je lze buď manuálně v nastavení prohlížeče nebo se sami smažou po uplynutí předem stanovené doby.

Společnost Agroles Písek, s.r.o., používá soubory "cookies" právě pro tyto účely:

  • K rozeznání uživatele kteří již obchod navštívili.
  • Pro přizpůsobení obsahu uživatele a pro optimalizaci nastavení obsahu stránek.
  • Pro uložení nastavení vybrané uživatelem a k uložení historie navštívených stránek uživatelem.
  • K implementaci procesů nezbytných pro správné fungování všech funkcí a servisních transakcí.
  • Zajištění spolehlivé internetové služby, zabezpečení transakcí a zpracování dat.
  • Pro otevřenou relaci uložení přihlašovacího jména a hesla. Z důvodu opětovného přihlášení do svého uživatelského účtu. 
  • K zapamatování seznam produktů v nákupním košíku při procházení webových stránek, stejně jako v případě opuštění obchodu před dokončením nákupu.
  • Správné nastavení vybraného funkcí internetové služby, zejména těch, které jsou odpovědné za ověření pravosti relace prohlížeče.
  • Sběr souhrnné a anonymní statistiky pomocí analytických nástrojů.
  • Zobrazení reklamy šité na míru preferencím a zájmům uživatelů s využitím internetu reklamních sítí.
  • Výměna informací s externími poskytovateli internetových služeb obohatí funkčnost internetového obchodu (sociální plug-inů pro Facebook, Google+).

Management, odstranění a zablokování cookies

Webové prohlížeče standardně umožňují ukládat soubory cookie do paměti prohlížeče na straně uživatele. Nicméně, uživatel může kdykoliv změnit nastavení prohlížeče tak, aby blokoval automatickou správu cookies nebo byl informován o době, kdy cookie byly uloženy do paměti prohlížeče. Můžete také kdykoli zcela odstranit existující soubory cookie. Informace o způsobech a možnostech, jak změnit výchozí nastavení cookies, jsou k dispozici v nastavení webového prohlížeče tzv "editoru". Blokování nebo omezení práce se soubory cookies, může způsobit, že správně budou fungovat pouze ty funkce které nevyžadují použití těchto souborů.


Více informací o souborech "cookies" naleznete například na Wikipedii (http://cs.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie).