Podmínky AKCE na řetězové smyčky EXL naleznete zde.

Univerzální mazací sprej Oregon na údržbu 300ml (O10-5896)

O10-5896

PREMIUM - univerzální mazivo Oregon ve spreji na údržbu 300ml. Rozpouští mastnotu, tér, zatvrdlou špínu a nečistotu. Rozpouští také většinu lepidel a umožňuje snadné odstranění samolepek a štítků. Chrání nářadí proti korozi při skladování během zimy. Čistí karburátory - změkčuje a rozpouští zbytky gumy a zapečené špíny.

Více detailů

Skladem

240,00 Kč s DPH
(198,40 bez DPH)

Podrobný popis produktu

Čistí & chrání

Rozpouští mastnotu, tér, zatvrdlou špínu a nečistotu. Rozpouští také většinu lepidel a umožňuje snadné odstranění samolepek a štítků. Chrání nářadí proti korozi při skladování během zimy. Čistí karburátory - změkčuje a rozpouští zbytky gumy a zapečené špíny.

Odpuzuje vlhkost

Rychle vytěsňuje vodu a vytváří vlhkuvzdorný film na kovových površích. Lze jej používat na elektrické kontakty, systémy zapalování, motory, nástroje apod.

 

Slouží jako mazivo

Hluboko do mechanismů nanáší vrstvu maziva, jež uvolňuje prvky bránící pohybu a poskytuje dlouhotrvající ochranu před opotřebením.

 

Proniká

Vzlínáním proniká do zkorodovaných a zadřených spojů, uvolňuje pojivo a obnovuje možnost normálního pohybu. Zanechává vrstvu maziva chránící před další korozí a zadřením.

Související produkty