Podmínky AKCE na řetězové smyčky EXL naleznete zde.

Elektrická pila Oregon CS1400 (kat.č. 603349) - 2400W (DOPRAVA ZDARMA)

603349

https://www.oregonobchod.cz/2595-olejova-pumpa-k-pile-oregon-cs1500.htmlPila OREGON CS1400 je upravenou verzí modelu CS1500 bez samoostřícího systému PowerSharp. Pila má výkon 2400 W a je vybavena systémem napínání řetězu bez použití nářadí. Je osazena řetězem ControlCut a je vhodná především pro domácí uživatele. Řetěz ControlCut se vyznačuje nízkými vibracemi a nízkým zpětným vrhem.

Více detailů

Skladem

4 500,00 Kč s DPH
(3 719,00 bez DPH)

Podrobný popis produktu

Pila OREGON CS1400 je upravenou verzí modelu CS1500 bez systému PowerSharp. Pila má výkon 2400 W a je vybavena systémem napínání řetězu bez použití nářadí. Je osazena řetězem ControlCut a je vhodná především pro domácí uživatele. Řetěz ControlCut se vyznačuje nízkými vibracemi a nízkým zpětným vrhem.

Nabízí všechny nejdůležitější výhody elektrické pily, jako například:

  • NAPÍNÁNÍ ŘETĚZU BEZ POUŽITÍ NÁSTROJŮ

          K napnutí řetězu stačí jen utáhnout napínací kolečko na bočním krytu.

  • VYSOKÝ VÝKON

          Vybavena výkonným 15A motorem a 16 palcovou řezací lištou, díky nimž si poradí téměř s jakýmkoli úkolem.

  • OKAMŽITÝ START PO STISKNUTÍ SPÍNAČE
  • OKAMŽITÉ ZASTAVENÍ ŘETĚZU PO UVOLNĚNÍ SPÍNAČE
  • ŽÁDNÉ PALIVO A TUDÍŽ ŽÁDNÉ VÝFUKOVÉ PLYNY
  • MINIMÁLNÍ POŽADAVKY NA PROVOZ A SERVIS
  • NÍZKÉ EMISE HLUKU BĚHEM PROVOZU
  • ÚPLNÉ TICHO MEZI ŘEZY


SPECIFIKACE

  • Pouze 5,7 kg (12,6 lb) (s připojenou řezací lištou a řetězem pily)
  •  Délka lišty 40 cm (16")
  •  Rychlost řetězu při nulovém zatížení 14,7 m/s
  •  Rozteč 3/8" Low Profile™
  •  Šířka drážky 1,3 mm

Žádný hluk, žádné palivo, žádné výfukové plyny

Elektrická řetězová pila Oregon CS1400 nabízí efektivní řezání motorovou pilou bez hluku, bez výfukových plynů a bez starostí o přísun stále dražšího paliva.

Skvěle se hodí všude tam, kde je potřeba něco uříznout, zaříznout, odříznout nebo seříznout. Stačí stisknout spoušť a motor okamžitě nastartuje a začne pracovat.

Zapomeňte na opakované tahání za startovací lanko. Motorová pila úspěšně vykoná jakoukoli práci, která dříve vyžadovala výkon spalovací motorové pily.

Bez ohledu na to, zda potřebujete pokácet strom, uklidit polámané větve a zlomené kmeny, nařezat polena na palivové dříví nebo vytvarovat korunu stromu, pila je připravena čelit jakékoli výzvě.

 



NÁŠ TIP


Udržujte lištu a řetěz namazané. Mazání lišty a řetězu je velmi důležité, aby se zabránilo předčasnému opotřebení a zachovala se optimální výkonnost motorové pily. Při prvním použití modelu CS1400 musíte naplnit olejovou nádržku. Odpojte motorovou pilu ze sítě a sejměte lištu i řetěz. Připojte motorovou pilu do sítě a zhruba na 2 až 3 minuty ji zapněte. Na podložce lišty uvidíte olej.

Udržujte řetěz na Vaší pile správně napnutý. Napnutí pilového řetězu se v průběhu dlouhého používání povoluje a proto opětovné napnutí řetězu je součástí běžné údržby. Je ale velmi důležité, abyste pilový řetěz nenapli příliš. Příliš napnutý řetěz by se mohl přetrhnout nebo jinak poškodit. V důsledku toho se sníží jeho životnost i výkon. Dodržujte vždy instrukce, jak napnout povolený řetěz, uvedené v uživatelské příručce Vaší pily. Řetěz je správně napnutý, pokud ho lze rukou v rukavici hladce táhnout po celém obvodu vodící lišty. Pila OREGON CS1400 Vám nabízí snadný a rychlý systém napínání řetězu bez použití nářadí.

Dostupné náhradní díly

kat. č.  91P056E -  náhradní 3/8" 1,3 mm pilový řetěz

kat. č.  160SDEA041  -  náhradní vodící lišta 40cm (16“)

kat. č. 570964 - řetězka

kač. č. 581885 - Uhlíky

kač. č. 574975 - olejové čerpadlo

Více nahradních dílů ZDE (objednávejte telefonicky)

Parametry produktu

Šířka drážky 1,3 mm (.050")
Profil zubu Hranatý
Počet článků 56
Rozteč 3/8" - malá (Hobby)
Délka vodící lišty 16" - 40 cm

Související produkty